Önismereti alkotótábor 8-14 éveseknek

Szeretettel várjuk a 8-11 és 12-14 év közötti korosztályt napközis táborainkba Budapesten, a Babérliget Általános Iskola épületébe!

 

A tábor célja, hogy sokrétű alkotó tevékenységeken és színes élményeken keresztül a résztvevők feldolgozzák életkoruk legfontosabb témáit és ezekben szakmai iránymutatást kapjanak, mindezt játékosan, egy felejthetetlen nyári élményt szerezve.

Csapatunkat színész-drámatanárok, pszichológusok, élménypedagógiai tréner és konduktor szakemberek alkotják, akik mindannyian több éves és évtizedes táborvezetési tapasztalattal rendelkeznek és rendkívül hálásak azért, hogy az élet összesodorta őket, lehetővé téve, hogy egy olyan tábort hozzanak létre közösen, amelynek céljaiban mélységesen hisznek, és olyan emberekkel tegyék ezt, akikben szakmailag és emberileg is nagyon megbíznak.

 Táborvezetők: Fazekas Anna Dorottya, Fodor Éva, Megyeri Erna, Prohászka Szandra, Varga Debóra Vanda
 Dátum: 2023. június 26-30.
 A tábor díja: 80.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szakmai programot és az ehhez szükséges eszközöket, tízórait, meleg ebédet és uzsonnát.

Első részlet: 30.000 Ft, melynek beérkezése után válik véglegessé a jelentkezés.
Második részlet: 50.000 Ft, melynek befizetési határideje: 2023. május 31. 
Early bird jelentkezés és testvérkedvezmény esetén a tábor díja: 70.000 Ft/ fő

Early bird kedvezményt limitált számban, május 2-ig tudunk biztosítani.

Jelentkezés módja: A jelentkezés az alábbi forms-kérdőív kitöltése után a tábori részvételi díj első részletének befizetésével válik érvényessé. A kérdőív kitöltését követően e-mailben tájékoztatjuk a részvételi díj kifizetésének részleteiről.

A férőhelyek a jelentkezés sorrendjében töltődnek fel!
A változás jogát fenntartjuk! A tábort 15 fő jelentkezése esetén indítjuk el, erről minden jelentkezőt időben értesítünk!

További információ:
https://www.facebook.com/kollazstabor

Kapcsolat:
kollazstabor@gmail.com